Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Irada Zeinalova

Unei jurnaliste din Rusia i s-a interzis accesul în Republica Moldova. Dodon susține că venea la el

Jurnalistei ruse Irada Zeinalova i s-a interzis, marţi seara, intrarea în Republica Moldova, relatează, miercuri, agențiile Tass şi Unimedia citate de Agerpres.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.01.2018 - 13:08

”Marţi seara, cetăţeanului rus i s-a interzis intrarea în ţara noastră din moment ce nu a putut justifica scopul vizitei în Republica Moldova”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova.

Jurnalista rusă a a ajuns în Republica Moldova cu un avion pe ruta Istanbul-Chişinău şi le-a spus autorităţilor că are planificate câteva vizite oficiale. Potrivit Poliţiei de Frontieră, jurnalista nu putut prezenta acte care să confirme motivul vizitei şi astfel nu i s-a permis accesul în Republica Moldova. Jurnalista a plecat cu următoarea cursă către Moscova.

Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a criticat dur decizia autorităţilor de a nu-i permite intrearea în ţară a jurnalistei ruse.

”Am convenit ca ea să zboare la Chişinău la invitaţia mea şi să îi acord un interviu. Asemenea măsuri ale Guvernului împiedică procesul de restabilire a dialogului cu partenerul nostru strategic Rusia”, a declarat Dodon.

Comentarii

loading...