Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

By Meher Anand Kasam - Own work, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=21492842

Un trib de indieni a cumpărat cascadele din faimosul serial Twin Peaks

Un trib din statul american Washington a răscumpărat cascadele care apar în faimosul serial Twin Peaks, anunță presa internațională.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 02.11.2019 - 13:05

Cascadele au purtat, prin tradiție, numele "Snoqualmie Falls", iar ele au fost acum răscumpărate de tribul Snoqualmie cu suma de 125 de milioane de dolari.

În cadrul acestei tranzacții, tribul indian a obținut un teren cu suprafața de 19 hectare, pe care se mai află un hotel denumit Salish Lodge (în care locuia, potrivit scenariului filmului Twin Peaks, personajul Dale Cooper), precum și un centru SPA.

Cea mai mare dintre cascade are o înălțime de 82 de metri și este un obiectiv sacru pentru tribul Snoqualmie.

Comentarii

loading...