20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalUn tren cu zeci de copii s-a răsturnat în Austria, iar cel...

Un tren cu zeci de copii s-a răsturnat în Austria, iar cel puțin 10 persoane au fost rănite

Clipe de groază pentru zeci de tineri, pasagerii unui tren care circula în provincia Salzburg! Unul dintre vagoane s-a răstunat la aproximativ 4 metri peste terasamentul râului Mur. Potrivit informațiilor oferite de Crucea Roșie, accidentul a avut loc în jurul orei  07:00 (05:00 GMT), iar cel puțin 10 persoane au fost rănite în urma impactului. Din fericire starea acestora este stabilă, însă au avut nevoie de intervenția medicilor, fiind duse la spitalele din localitate. 

Conform serviciului pentru situaţii de urgenţă, şinele de tren erau acoperite cu rădăcini, în urma unei furtuni puternice din zonă, care ar fi produs și alunecarea acestuia. 

În tren se aflau aproximativ 50 de copii și adolescenți care se îndreptau spre orașul Tamsweg, fiind una dintre principalele atracții pentru tinerii din regiunile învecinate. Ba mai mult, incidentul s-a petrecut chiar cu o zi înainte de începerea vacanței școlare. 

În imaginile ajunse în mediul online se poate observa cum unul dintre vagoane este răsturnat, fiind complet în apa râului. La fața locului au intervenit vineri dimineață 10 ambulanțe și două elicoptere trimise de Crucea Roșie a regiunii Salzburg, a raportat agenția de știri austriacă APA.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Orașul Harkov ar fi fost atacat de Rusia cu un nou tip de bombă cu sistem de ghidare

Este posibil ca Rusia să fi utilizat un nou tip de bombă cu sistem de ghidare în atacurile aeriene asupra oraşului Harkov, din nord-estul...

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Proiect de pace durabilă

Anulată de două războaie în curs, Ucraina și Gaza, și umbrită de conflicte potențiale, precum cel din jurul Taiwanului, pacea este din nou tematizată....
Ultima oră
Pe aceeași temă