23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalUn nou record de mâncat hot dog în zece minute a fost...

Un nou record de mâncat hot dog în zece minute a fost stabilit în SUA

Joey Chestnut a câştigat o nouă ediţie a concursului anual de mâncat hot dog care se desfăşoară tradiţional la New York, în ziua de 4 iulie, stabilind un nou record după ce a reuşit să devoreze 74 de crenvurşti în doar zece minute, relatează EFE.

Concursul, organizat de firma de hot dog ”Nathan’s Famous”, cu peste un secol de existenţă, a avut loc în zona Coney Island, de pe malul Atlanticului, loc tradiţional al acestei competiţii desfăşurate pentru prima dată în 1972.

Campionul, în vârstă de 34 de ani, zis şi ”Jaws” Chestnut, şi-a adjudecat cea de-a 11-a ediţie a concursului, dovedind că se află într-o formă sportivă mai bună, având în vedere că a reuşit să mănânce mai mulţi crenvurşti decât anul trecut.

“Azi am fost în formă”, a declarat ziariştilor campionul acestui concurs, în care a devansat-o pec, 26 de ani, care a mâncat cu zece hot dog mai puţin decât Chestnut, care şi-a adjudecat încă o dată “Centura de Muştar”.

La categoria feminină a acestui concurs a câştigat Miki Sudo, în vârstă de 32 de ani, care a reuşit să mănânce 37 de bucăţi, faţă de cele 28 îngurgitate de rivala sa Mischelle Lesco.

Prin această victorie, Miki Sudo acumulează cinci titluri ale acestei competiţii organizate de celebra firmă newyorkeză de hot dog.

Competiţia s-a desfăşurat în localul original al firmei ”Nathan’s Famous”, în prezenţa a mii de persoane, care au profitat de acest spectacol cu prilejul Zilei Naţionale a Statelor Unite ale Americii din 4 iulie.

Cele mai citite

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă