22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăInternaționalUn individ cu dublă cetățenie, moldovenească și ucraineană, a fost împușcat în...

Un individ cu dublă cetățenie, moldovenească și ucraineană, a fost împușcat în România

Potrivit presei din Republica Moldova, Vadim Malogolovenko ar fi fost găsit împușcat, sâmbătă, în zona localității Cepari din apropierea orașului Bistriţa.

Rănitul a fost transportat de o ambulanță la un spital din România. El are 31 de ani, este domiciliat în orașul Odessa din Ucraina şi este un cunoscut fotograf, specializat în evenimente mondene, mai ales nunți. Potrivit informațiilor postate pe Internet, el realizase astfel de şedinţe foto în Franţa, Austria, Italia, Ungaria, Rusia și Turcia.

Agresorul a fost capturat la trei – patru ore după incidentul din Bistriţa, în judeţul Maramureş, după ce maşina în care se afla a fost oprită de un filtru al Poliţiei, pe baza informaţiilor furnizate de către victimă.

Atacatorul este cetățean al Republicii Moldova iar în momentul incidentului el călătorea, împreună cu Vadim Malogolovenko, spre Ungaria.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă