Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vadim Malogolovenko (Foto: Facebook)

Un individ cu dublă cetățenie, moldovenească și ucraineană, a fost împușcat în România

Vadim Malogolovenko, un bărbat cu dublă cetățenie - a Ucrainei și a Republicii Moldova, a fost împușcat în România.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 16.04.2018 - 14:05

Potrivit presei din Republica Moldova, Vadim Malogolovenko ar fi fost găsit împușcat, sâmbătă, în zona localității Cepari din apropierea orașului Bistriţa.

Rănitul a fost transportat de o ambulanță la un spital din România. El are 31 de ani, este domiciliat în orașul Odessa din Ucraina şi este un cunoscut fotograf, specializat în evenimente mondene, mai ales nunți. Potrivit informațiilor postate pe Internet, el realizase astfel de şedinţe foto în Franţa, Austria, Italia, Ungaria, Rusia și Turcia.

Agresorul a fost capturat la trei - patru ore după incidentul din Bistriţa, în judeţul Maramureş, după ce maşina în care se afla a fost oprită de un filtru al Poliţiei, pe baza informaţiilor furnizate de către victimă.

Atacatorul este cetățean al Republicii Moldova iar în momentul incidentului el călătorea, împreună cu Vadim Malogolovenko, spre Ungaria.

Comentarii

loading...