Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un copilot beat a blocat 100 de oameni în Stuttgart. „Mirosea a alcool şi nu avea un mers stabil”

Compania aeriană TAP Air Portugal a anunţat peste 100 de pasageri ai unui avion care urma să decoleze din Stuttgart spre Lisabona că zborul va fi anulat din cauza „incapacităţii copilotului”.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

Actualizat: 25.03.2018 - 10:26

Zborul a fost anulat după ce un angajat al aeroportului a observat cum copilotul „mirosea a alcool şi nu avea un mers stabil” şi a informat autorităţile, conform unui comunicat al poliţiei.

Poliţia a intrat în cabina pilotului şi l-a găsit pe bărbatul de 40 de ani „într-o stare de intoxicare ridicată”. Procurorii din Stuttgart au suspendat imediat licenţa de zbor a copilotului şi l-au reţinut, fixând cauţiunea la 10.000 de euro.

Toţi cei 106 pasageri au fost cazaţi în hoteluri peste noapte. Compania TAP a precizat pe Twitter că pasagerii vor zbura spre Lisabona abia luni, prima zi în care există locuri libere.

Compania aeriană a informat de asemenea că va lansa o investigaţie internă şi va lua „măsurile corespunzătoare şi necesare”.

Comentarii

loading...