Foto Arhiva

Un chitarist care a cântat cu Paul McCartney îşi lansează primul album la vârsta de 60 de ani

Robbie McIntosh, un chitarist britanic care a cântat alături de nume mari ale industriei muzicale, precum Paul McCartney, Tom Jones şi Cher, a semnat primul lui contract individual cu o casă de discuri şi îşi va lansa albumul de debut la vârsta de 60 de ani.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 09.05.2018 - 13:07

Albumul de debut al chitaristului Robbie McIntosh este un material instrumental inspirat din turneele susţinute de el alături de Paul McCartney şi dedicat unui star al muzicii country americane, Chet Atkins.

Chet Atkins era renumit pentru stilul lui original de a cânta la chitară, ce a fost adoptat ulterior şi de Robbie McIntosh.

Acest album de debut, intitulat "Thanks Chet", este produs de Universal Music şi va fi lansat pe 8 iunie.

Discul, ce include 12 piese, reprezintă un tribut muzical adus lui Chet Atkins, muzician recompensat cu mai multe premii Grammy şi care a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame.

Albumul conţine şi câteva coveruri ale unor piese clasice, precum "You Really Got Me" (The Kinks), "Stayin' Alive" (Bee Gees) şi "I Can't Get You Out Of My Head" (Kylie Minogue).

Single-ul care a dat titlul albumului, "Thanks Chet", este o compoziţie originală creată de Robbie McIntosh, un interludiu muzical pe care chitaristul l-a prezentat lui Paul McCartney în timpul turneului mondial susţinut de starul britanic în 1993.

Comentarii