10.7 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn avion civil cu 176 de oameni la bord s-a prăbușit în...

Un avion civil cu 176 de oameni la bord s-a prăbușit în Iran. Nu există supraviețuitori

Toate cele 176 de persoane – pasagerii plus membrii echipajului – aflate la bordul avionului care s-a prăbușit la Teheran sunt decedate, a anunţat, miercuri dimineață, preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

“Sunt morți”, a anunțat șeful statului ucrainean, citat de agențiile internaționale de presă.

Avionul, model Boeing 737-800, aparținând companiei Ukraine International Airlines, s-a prăbuşit miercuri dimineaţă, imediat după ce decolase de pe aeroportul civil din Teheran.

Avionul trebuia să ajungă la Kiev.

Potrivit primelor investigații, imediat după decolare piloții ar fi raportat o problemă tehnică. Apoi unul dintre motoarele avionului a luat foc în aer, după care în avion s-ar fi auzit o explozie.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă