Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un american a intrat cu mașina în hotelul lui Donald Trump

Un american a intrat cu mașina în hotelul lui Donald Trump

O maşină a intră într-o sală de la intrarea unui hotel Trump la New Rochelle, în statul american New York, şi a rănit uşor mai multe persoane.

Share

Rl online 0 comentarii

18.09.2019 - 13:02

În statul New York, o mașină a intrat prin ușile de sticlă de la Trump Plaza, una dintre clădirile de lux ridicate în New Rochelle de companiile magnatului imobiliarelor care este acum președintele Americii.


În imagini se putea vedea autoturismul negru, în mijlocul holului de la parter, în timp ce polițiștii investigau incidentul și câțiva muncitori făceau curățenie.

“Nu sunt indicii că ar fi fost altceva decât un accident”, spun autoritățile. Confuz și cu doar câteva leziuni, șoferul a fost dus apoi la spital, alături de alte două persoane rănite uşor.

Salvatori au intervenit rapid la faţa locului, iar pagubele materiale păreau puţin importante.

Citește totul despre:

#accident #hotelul lui trum

Comentarii