-0.8 C
Bucharest
Tuesday, 5 December 2023
HomeInternaționalUltimul turneu din cariera trupei Judas Priest, programat pentru vara anului 2011

Ultimul turneu din cariera trupei Judas Priest, programat pentru vara anului 2011

Membrii trupei Judas Priest au anunţat că următorul lor turneu mondial, programat pentru vara anului 2011, va fi ultimul din cariera formaţiei, informează nme.com, citat de Mediafax.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial (www.Judaspriest.com), membrii trupei britanice au declarat că se vor retrage din muzică după încheierea turneului mondial “Epitaph”, programat pentru vara anului 2011.

“După ce a «zguduit» lumea timp de aproape 40 de ani şi a promovat un anumit tip de heavy metal în toate cele patru colţuri ale planetei, trupa Judas Priest vă anunţă că va pleca, anul viitor, în ultimul ei turneu mondial”, se afirmă în acest comunicat.

Trupa britanică a anunţat deja primele concerte din turneul ei mondial de adio. Până în prezent, Judas Priest şi-a confirmat participarea la opt festivaluri europene în vara anului 2011, printre acestea numărându-se Wacken Festival din Germania, Hellfest din Franţa şi High Voltage din Londra, unde va fi cap de afiş, pe 23 iulie.

Trupa Judas Priest a fost înfiinţată în anul 1969, în oraşul Birmingham, şi a lansat 16 albume de studio. Considerată una dintre cele mai bune trupe din lume din istoria genului heavy metal, Judas Priest a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial.

Cele mai citite

Agende Personalizate 2024 – O alegere reprezentativă pentru brandul dumneavoastră 

În perioada asta a anului începem pregătirile pentru cel viitor prin stabilirea obiectivelor importante și achiziționarea de materiale de branding care să ne ajute...

Statele Unite vor desființa vizele pentru români din anul 2025, susține premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, cu prilejul vizitei sale în SUA, că Statele Unite vor renunța să mai ceară vize cetățenilor români începând cu...
00:01:16

VIDEO. Încep lucrările pentru salvarea “turnului înclinat” din Bologna

Au început lucrările de securizare și restaurare a "turnului înclinat" din Bologna, ca urmare a temerilor că acesta s-ar putea prăbuși. Există temeri că respectivul...
Ultima oră
Pe aceeași temă