Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ucraina extinde lista sancţiunilor împotriva Rusiei

Preşedintele ucrainean Petro Poroshenko a semnat un ordin pentru a pune în practică o decizie de a extinde sancţiunile asupra companiilor şi entităţilor din Rusia, a anunţat Consiliul Naţional de Securitate şi Apărare al Ucrainei, scrie Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 22.06.2018 - 10:46

Consiliul a anunţat că 30 de entităţi legale din Rusia şi 14 indivizi au fost adăugaţi pe lista de sancţiuni, aducând totalul la 1.762 de indivizi şi 786 de entităţi.

„Consiliul a impus sancţiuni similare cu cele impuse de guvernul SUA pe 11 iunie împotriva entităţilor legale implicate în activităţile cibernetice ale serviciilor secrete din Rusia”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, a fost anunţat că sancţiunile vor fi valabile pentru cel puţin trei ani şi includ penalităţi pentru parlamentari şi oficiali de rang înalt din Rusia.

Comentarii

loading...