Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ucraina: Aproximativ 10.000 de persoane au fost evacuate după un incendiu

Aproximativ 10.000 de persoane au fost evacuate după un incendiu şi explozii care au avut loc la un depozit de muniţii al Ministerului ucrainean al Apărării situat la 176 de km est de capitala ţării, Kiev, în zorii zilei de marţi, potrivit unor oficiali, citaţi de Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

09.10.2018 - 09:43

Nu există deocamdată nici o informaţie în legătură cu eventuale victime şi nu este clar dacă exploziile au fost un accident sau un sabotaj.

Spaţiul aerian pe o rază de 20 de km de la locul depozitului a fost închis şi transportul rutier şi pe calea ferată a fost suspendat. Sute de persoane au fost trimise la locul celor întâmplate, au indicat serviciile ucrainene pentru situaţii de urgenţă într-un comunicat. Şeful forţelor armate ale Ucrainei s-a deplasat de asemenea acolo.

În ultimii ani, în Ucraina au izbucnit mai multe incendii la depozite de arme şi muniţii, aceasta fiind o pierdere în plus pentru armata ucraineană, care luptă cu separatiştii susţinuţi de Rusia în regiunile estice ale ţării din 2014.

Anul trecut, exploziile masive survenite la un depozit militar din regiunea Viniţa (270 km vest de Kiev) au determinat autorităţile să evacueze 24.000 de persoane.

Comentarii

loading...