12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalTwitter a şters din contul lui Trump un videoclip

Twitter a şters din contul lui Trump un videoclip

Postarea lui Trump este vizibilă, însă videoclipul nu poate fi rulat. Clipul editat era parte din videoclipul piesei „Photograph”, lansat de Nickelback în 2005, şi îl viza pe fostul vicepreşedinte Joe Biden şi pe fiul lui, Hunter.

Mesajul de pe Twitter face parte din atacurile lui Trump la adresa celor doi, protagonişti în scandalul telefonului dat de preşedintele american pentru începerea unei investigaţii în Ucraina.

După ce a fost dezvăluit acest lucru, liderii democraţi au început demersurile pentru punerea sub acuzare a lui Trump. Preşedintele a negat orice fărădelege şi şi-a intensificat atacurile asupra celor doi Biden.

Plângerea privind drepturile de autor a fost făcută de Warner Music Inc., companie separată de WarnerMedia care deţine CNN. 

Un purtător de cuvânt al Twitter a declarat joi pentru CNN că entitatea răspunde plângerilor privind drepturile de autor primite de la deţinătorul acestora sau de la reprezentanţi autorizaţi.

 

Cele mai citite

Securitatea și sănătatea în muncă – serviciu obligatoriu pentru orice afacere din România

Companiile active cu minim un angajat au obligația de a respecta un protocol foarte strict pentru a asigura întregului personal condiții sigure de muncă....

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă