Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Turist, amendat pentru că a adormit pe plajă

Poliţia din oraşul italian Trieste a amendat cu 300 de euro un bărbat care a adormit într-un hamac pe care-l pusese pe plajă.

Share

Rl online 0 comentarii

19.07.2019 - 15:43

Incidentul a avut loc miercuri după-amiază. Poliţia din Trieste a făcut publică povestea o zi mai târziu, iar vineri a ajuns şi în presa cu acoperire naţională.

Bărbatul, un turist austriac în vârstă de 52 de ani, şi-a atârnat hamacul între doi copaci. Potrivit poliţiei, turistul a fost sancţionat, deoarece regulile oraşului spun că nu se poate lega nimic de copaci sau de plante.

Decizia a fost criticată pe scară largă pe reţelele de socializare, fiind considerată exagerat de severă.

Roberto Cosolini, fostul primar al oraşului Trieste, a sugerat pe Facebook că poliţia ar fi putut "începe prin a explica regula şi apoi a-l invita (pe turist) să o respecte ", în loc să-i dea imediat o amendă.

Comentarii

loading...