Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: BORGEN Magazine

Tunisia va găzdui reuniunea anuală a Băncii Islamice de Dezvoltare

Capitala Tunisiei, oraşul Tunis, va găzdui cea de-a 43-a reuniune anuală a Băncii Islamice de Dezvoltare, informează, miercuri, agenţia turcă de presă Anadolu.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2018 - 14:29

Reuniunea din anul 2018 este programată în prima săptămână a lunii aprilie, cu participarea a circa 2000 de invitaţi din întreaga lume. Printre aceştia se vor număra şi 57 de oficiali guvernamentali, mai ales miniştri de Finanţe şi ai Economiei.

Sute de teme sunt înscrise pe agenda reuniunii. Printre ele se numără tehnologiile digitale, dezvoltarea sustenabilă, capitalul islamic, angajarea tinerilor şi securitatea alimentară.

Reuniunea anterioară, cea cu numărul 42, s-a desfăşurat în anul 2017 la Jeddah (Arabia Saudită).

Comentarii

loading...