Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: www.tradearabia.com

Trupele americane se întorc în nordul Siriei

Statele Unite au trimis un convoi militar din Irak spre zona din nordul regiunii orașului Raqqa din Siria, informează agenția de presă Fars News.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 25.07.2018 - 15:15

Convoiul american, foarte lung, care a intrat în Siria ar fi inclus 300 de autovehicule de transport noi, încărcate cu "echipament logistic și militar". În convoi au fost remarcate și circa o sută de autocisterne cu carburant. Coloana de vehicule ar fi ajuns în zona Kharab Ashak, unde se află una dintre cele mai importante baze americane din Siria și care, în acest moment, este "revitalizată" de SUA.

În regiunea în care se află baza americană sunt foarte active, în prezent, "Forțele Democratice Siriene", sprijinite de SUA, care se opun regimului de la Damasc, aflat sub conducerea lui Bashar al-Assad.

Comentarii