1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeInternaționalTrupa AC/DC a sosit la Bucureşti. Urmează un concert incendiar

Trupa AC/DC a sosit la Bucureşti. Urmează un concert incendiar

Trupa rock AC/DC a sosit duminică la Bucureşti, cu un avion privat, înaintea concertului pe care urmează să îl susţină, duminică seară în Piaţa Constituţiei din Capitală. Iniţial, reprezentanţi ai organizatorilor, citaţi de Mediafax, declaraseră că formaţia a sosit în România în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Membrii formaţiei, care a concertat, vineri seară, la Sofia, au sosit la Bucureşti cu un avion privat. În prezent, ei sunt cazaţi la un hotel din Capitală.

Potrivit organizatorilor, la concert sunt aşteptate aproximativ 60.000 de persoane, dintre care 2.000 de cetăţeni străini, veniţi în România special pentru acest concert. Show-ul AC/DC se anunţă a fi unul spectaculos , staff-ul acestora aducând la Bucureşti una dintre cele mai mari scene care se folosesc, în prezent, în concerte.

Concertul AC/DC de la Piaţa Constituţiei este o producţie Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Concert. Biletele sunt disponibile în exclusivitate prin reţeaua Eventim.ro.

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul concertului formaţiei de muzică rock AC/DC. De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea publică în zona desfăşurării concertului, precum şi pe traseele de sosire şi plecare ale participanţilor la concert.

Trupa de hard rock AC/DC, înfiinţată în Sydney, în 1973, aduce duminică în Capitală show-ul “Black Ice”, care promovează cel de-al 15-lea album, lansat în octombrie 2008. Turneul, primul după “Stiff Upper Lip”, susţinut de AC/DC în 2000/2001, a avut zeci de concerte sold out în întreaga lume.

Trei dintre concertele susţinute în Buenos Aires au fost filmate pentru un posibil DVD live, care ar urma să fie lansat. “Black Ice” a câştigat premiul pentru “Marele Turneul al Anului” acordat anul acesta de Pollstar Concert Industry. De asemenea, a primit nominalizări şi la Billboard Touring Awards. Până în prezent, turneul a avut încasări de cel puţin 135,3 milioane de dolari, potrivit Billboard Boxscore. Printre piesele incluse în setlistul show-ului se numără “Back in Black”, “Big Jack”, “Thunderstruck”, “Black Ice”, “You Shook Me All Night Long”, “Let There Be Rock”, “Highway to Hell” şi “For Those About to Rock (We Salute You)”.

Cele mai citite

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă