Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump vrea separarea familiilor de migranți clandestine

Donald Trump şi-a apărat din nou, marţi, extrem de controversata politică de despărţire a familiilor de migranţi, afirmând că aceasta este singura opţiune posibilă pentru a lupta eficient împotriva imigraţiei clandestine.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2018 - 21:39

"Eu nu vreau să fie separaţi copiii de părinţii lor", a asigurat el, adăugând:"Când îi inculpaţi pe părinţi pentru intrare ilegală în ţară, ceea ce trebuie făcut, trebuie să-i despărţiţi pe copii de aceştia".

Insistând asupra necesităţii de a lupta împotriva traficanţilor care se "joacă cu sistemul", preşedintele american a acuzat presa că este complice a acestora.

"Nu vrem ca aceşti oameni să ne inunde ţara", a afirmat el. "Vrem ca ei să vină urmând o procedură legală şi vrem, în fine, un sistem după merit", a spus Trump în continuare.

"Cei care fac o cerere de azil pe cale legală nu sunt obiectul niciunei urmăriri penale. Ştirile 'false din media' (fake news media) nu vorbesc despre aceasta niciodată. Ele îi ajută pe aceşti traficanţi aşa cum nimeni nu ar putea să o creadă", a adăugat el, fără alte precizări.

Aşa cum face de mai multe zile, preşedintele american i-a acuzat încă o dată pe democraţi că ar fi responsabili de criza actuală, estimând că ei împiedicau orice reformă a imigraţiei în Congres. 

Comentarii

loading...