18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalTrump spune că fostul său avocat Michael Cohen a minţit mult la...

Trump spune că fostul său avocat Michael Cohen a minţit mult la audierea din Congres

“El a minţit mult”, a comentat Donald Trump la sfârşitul unui summit la Hanoi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, adăugând că a fost prea ocupat în timpul acestei reuniuni pentru a urmări în întregime mărturia fostului său a avocat, relatează Reuters.

Totuşi, Trump a spus că mărturia lui Cohen a fost ‘ruşinoasă’.

Dar “nu a minţit în legătură cu un singur lucru – a spus că nu a existat nicio înţelegere secretă” cu Rusia, a adăugat preşedintele american.

Fostul avocat personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a declarat miercuri, în cadrul unei audieri publice în Congresul american, că nu deţine probe privind o eventuală colaborare între echipa de campanie a candidatului republican şi Rusia în 2016, dar că suspectează existenţa unei complicităţi.

În cadrul aceleiaşi audieri, Cohen a prezentat un cec prin care Trump i-ar fi rambursat o parte din suma de 130.000 de dolari oferită actriţei de filme pentru adulţi Stormy Daniels pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii avute cu miliardarul republican.

Avocatul a mai afirmat că Trump este “rasist”, “escroc” şi “trişor”.

A treia şi ultima audiere a lui Cohen în Congres din această săptămână va avea loc joi începând la ora locală 09.30 (14.30 GMT) şi se va prelungi pe parcursul zilei.

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă