Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump și Kim, document pentru denuclearizarea complete a peninsulei coreene

Preşedintele american Donald Trump şi liderul nord-coreean Kim Jong Un au semnat un document comun în care se angajează să acţioneze ”în vederea denuclearizării complete a peninsulei coreene”.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.06.2018 - 10:36

În acest document, pe care cei doi lideri l-au semnat în cadrul întâlnirii lor istorice, marţi, se arată că îi îşi vor uni eforturile ”pentru a construi un regim durabil şi stabil de pace” în Peninsula Coreea, relatează The Associated Press.

Casa Albă încă nu a făcut public textul.

Însă el a fost fotografiat de presă în cursul ceremoniei de semnare.

În document se enunţă patru mari angajamente.

Părţile ”se angajează să stabilească noi relaţii între Statele Unite şi RPDC, conform dorinţei celor două popoare din cele două ţări, de pace şi prosperitate”.

Cele două părţi se angajează de asemenea la recuperarea rămăşiţelor prizonierilor de război şi a celor daţi dispăruţi în acţiune.

Comentarii

loading...