Trump: Polonezii, FĂRĂ VIZĂ în SUA

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, ar putea aproba eliminarea vizelor de călătorie pentru cetăţenii polonezi, a declarat Casa Albă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2019 - 16:27

În cursul întrevederii pe care a avut-o cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda, Donald Trump a declarat: "Eliminarea vizelor este în curs, a fost deja aprobată. Facem acest lucru automat acum şi o vom definitiva cât mai curând, pentru a fi mai uşor să se ajungă în Polonia şi în Statele Unite pentru cei care doresc. Este ceva foarte, foarte important. Cred că a fost foarte important pentru preşedinte să rezolve acest lucru. Şi a reuşit. Prin multă muncă, a reuşit", potrivit Mediafax.

"Am lucrat mult în acest sens"
 

Întrebat de un jurnalist dacă într-adevăr cetăţenii polonezi vor putea călători curând fără vize în SUA, Donald Trump a precizat, potrivit stenogramei prezentate de Casa Albă:

"Da, foarte curând. Va trebui să rezolvăm la nivel structural. Cu alte cuvinte, trebuie să definitivăm. Dar se califică, am lucrat mult în acest sens. Se califică şi vom putea rezolva acest lucru foarte rapid. Cred că în următoarele câteva luni putem rezolva. Şi ştiu că Polonia aşteaptă acest lucru. De câţi ani aşteptaţi eliminarea vizelor? De câţi ani?". "De 30 de ani", a răspuns preşedintele Poloniei, Andrej Duda.

Comentarii