12 C
București
vineri, 7 octombrie 2022
AcasăInternaționalUPDATE. Casa Albă neagă că Trump a spus că Rusia nu mai...

UPDATE. Casa Albă neagă că Trump a spus că Rusia nu mai vizează SUA

UPDATE 23,30: Casa Albă a negat că preşedintele american, Donald Trump, Sarah Sandersa spus miercuri că Rusia nu mai vizează Statele Unite. Purtătorul de cuvânt al administrației Trump, Sarah Sanders, a susținut că răspunsul său, „Nu!”, era destinat a le indica jurnaliştilor că nu va mai lua alte întrebări, şi nu se referea la potenţialul amestec al Moscovei în alegerile din SUA, informează Reuters.

Preşedintele american, Donald Trump, a respins marţi criticile la adresa atitudinii sale faţă de Moscova, spunând că „nu a existat vreodată un preşedinte atât de dur cu Rusia aşa cum am fost eu”, transmite agenţia dpa.

„Preşedintele Putin ştie asta mai bine ca oricine, cu siguranţă mai bine decât media”, a declarat Trump, înaintea unei şedinţe a cabinetului său, la Casa Albă.

Totodată, Trump, citat de Reuters, a mai arătat miercuri că el nu crede că Rusia încă vizează Statele Unite, contrazicând evaluările serviciilor de informaţii americane potrivit cărora Moscova îşi continuă tentativele de a se amesteca în alegerile din SUA.

Întrebat de reporteri, miercuri, dacă Rusia vizează încă SUA, liderul de la Casa Albă a răspuns: „Nu”.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă