Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump felicită Turcia și acuză Rusia și Iranul pentru uciderea de civili în Siria

Președintele SUA. Donald Trump, a cerut Rusiei, Iranului și guvernului condus de Assad să oprească uciderea de civili în provincia Idlib din Siria.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.12.2019 - 20:01

''Rusia, Siria şi Iranul ucid sau sunt aproape gata să ucidă mii de civili nevinovaţi în provincia Idlib. Nu faceţi asta!'', a cerut președintele SUA, Donald Trump, într-un mesaj postat pe Twitter.

Liderul SUA le-a oferit Rusiei, Iranului și regimului condus de Bashar al-Assad exemplul Turciei, care, în opinia lui Donald Trump, "lucrează din greu" pentru a opri pierderea de vieți în rândul civililor din provincia Idlib.

Replicile adresate, pe Twitter, la această postare a președintelui Trump sunt foarte diverse, foarte multe dintre ele contrazicând punctul de vedere exprimat de Trump. Unul dintre aceste răspunsuri sugerează că, în realitate, Turcia este țara vinovată de criza din Siria, întrucât la ordinul președintelui Erdogan ar fi uciși "sirienii și kurzii". 

 

Comentarii