15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăInternaționalTrump, despre întâlnirea cu prințul Charles

Trump, despre întâlnirea cu prințul Charles

Donald Trump, care a luat ceaiul luni cu prinţul Charles, a spus, într-un interviu difuzat miercuri dimineaţă de postul ITV, că a avut ‘o conversaţie grozavă în legătură cu ceea ce voi numiţi schimbările climatice’.

Dialogul, prevăzut să dureze 15 minute, a continuat însă timp de peste o oră şi jumătate, iar prinţul Charles ‘a făcut cea mai mare parte din conversaţie’, a precizat Trump.

El a dat asigurări că ‘l-a ascultat cu adevărat’ pe prinţul de Wales şi s-a declarat impresionat de pasiunea acestuia faţă de subiect.

Moştenitorul coroanei britanice este cunoscut pentru luările sale de poziţie împotriva încălzirii climatice, în timp ce preşedintele Trump a decis să retragă Statele Unite din Acordul de la Paris, ce prevede angajamente de reducere a emisiilor de dioxid de carbon din partea ţărilor semnatare.

Întrebat dacă i-a putut da asigurări prinţului Charles că tratează cu seriozitate această problemă, Trump a răspuns: ‘Cred că da’.

Preşedintele american a mai afirmat că l-a asigurat pe prinţul Charles că ‘Statele Unite au unul din mediile înconjurătoare cele mai curate, după toate statisticile, şi acesta chiar se îmbunătăţeşte’.

Cele mai citite

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...

Rolul ficatului în eliminarea toxinelor din organism

Una dintre principalele funcţii ale ficatului este detoxifierea. Acest organ esenţial al organismului este responsabil pentru metabolizarea şi eliminarea toxinelor, curăţarea sângelui prin filtrarea...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă