Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump avertizează China să nu aştepte alegerile SUA 2020 pentru a încheia un acord comercial

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a avertizat a avertizat alegerile prezidențiale din 2020 pentru a încheia un acord comercial, afirmând că dacă va câştiga alegerile rezultatul ar putea fi niciun acord sau unul mai dificil, conform Reuters

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 30.07.2019 - 18:40

''Problema cu faptul că ei aşteptaptă ... este că, dacă şi când voi câştiga, acordul va fi mult mai dur decât ceea ce ce negociem acum ... sau chiar nu va fi deloc'', a spus Trump într-o postare pe Twitter, în contextul în care noi negocieri comerciale SUA-China au început la Shanghai.

Trump a menţionat că Beijingul pare să-şi retragă angajamentul de a cumpăra produse agricole americane, despre care oficiali americani au afirmat că ar putea fi un gest de bunăvoinţă şi parte a oricărui acord final.

''China ... trebuia să înceapă să cumpere acum produsul nostru agricol - dar nu există semne că face acest lucru. Aceasta este problema cu China, pur şi simplu nu reuşesc să facă ce au promis '', a scris Trump într-o serie de mesaje postate pe Twitter.

Oficialii americani şi chinezi au reluat negocierile care încetaseră în luna mai în încercarea de a pune capăt unui război comercial de un an marcat de impunerea reciprocă de taxe vamale, dar trebuie să rezolve totuşi divergenţele profunde, aşteptările pentru convorbirile de două zile din această săptămână fiind scăzute.

Comentarii

loading...