Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Trump avertizează: 52 de ținte din Iran pot fi lovite de rachete americane

Președintele Donald Trump a anunțat că Statele Unite sunt pregătite să lovească 52 de obiective din Iran, dacă Iranul va ataca obiective americane sau cetățeni ai Statelor Unite.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 05.01.2020 - 09:50

Preşedintele Donald Trump a anunțat că Statele Unite au stabilit 52 de obiective din Iran pe care le vor lovi "foarte rapid şi foarte puternic" în cazul în care Iranul ar ataca obiective americane sau cetățeni ai SUA.

Unele dintre cele 52 de obiective din Iran, alese de SUA, "sunt de nivel foarte înalt şi foarte importante pentru Iran şi pentru cultura iraniană", a susținut Donald Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

"Statele Unite nu mai doresc ameninţări", a subliniat președintele Trump.

Liderul SUA a postat acest mesaj sâmbătă seară. Trebuie însă menționat că, în ciuda acestui avertisment dur, câteva obiective militare ale SUA din Irak au fost ulterior atacate, fără însă a se consemna victime.

Președintele Trump a revenit cu mesaje pe Twitter în care a avertizat că SUA "au investit recent două miliarde de dolari pentru echipamente militare" și că sunt gata să le folosească împotriva Iranului.

Comentarii