6.4 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeInternaționalTiberiu Albu cântă pe scena Media Music Awards de la Sibiu

Tiberiu Albu cântă pe scena Media Music Awards de la Sibiu

Câștigătorul show-ului Vocea României din 2014, Tiberiu Albu, va susține alături de trupa sa – Fameless – un concert pe scena din Piața Mare a Sibiului la gala Media Music Awards. 

„Aștept cu nerăbdare data de 3 septembrie. Este prima scena mare pe care voi cânta alături de colegii mei din trupa Fameless și sper să reușesc să-mi țin emoțiile în frâu. Am sperat că după Vocea României voi mai scăpa de tremurat, deci prezența la Media Music Awards e un bun prilej de a verifica nivelul emoțiilor", a declarat Tiberiu Albu.

Și componenții trupei Fameless sunt entuziasmați de prezența la Media Music Awards: "Ne bucură nespus invitația la Media Music Awards, un eveniment deja cu tradiție. Recunoașterea venită din partea unui astfel de eveniment, precum și șansa de a cânta în premieră o melodie nouă în fața publicului și a colegilor de breaslă nu pot decât să ne facă să fim nerăbdători până ajungem în Sibiu, pe scenă!".

„Media Music Awards înseamnă performanță. La Sibiu vin cei mai buni artiști din România, cei mai iubiți și cei care au avut cele mai multe difuzări la radio și la TV. Vocea României este competiția care lansează reale talente muzicale, alese de public și de profesioniști, astfel că aceștia își au locul binemeritat în cadrul galei noastre”, declară Tibi Marian, Project Manager Media Music Awards.

În seara zilei de 3 septembrie pe scena Media Music Awards de la Sibiu vor cânta Andra, Smiley, Delia, Elena Gheorghe, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Otilia, Raluka, Fly Project, Andreea Bălan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Doddy, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nucă, Lariss, Bere Gratis, Jo, Randy, Uddy, Nadir.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza numărului de difuzări media din perioada 1 septembrie 2014 – 30 august 2015. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifică și monitorizează în timp real aparițiile radio și TV. MTV România respectă tradiția și anul acesta: unul dintre artiștii de top din România va primi trofeul MMA din partea MTV.

Cele mai citite

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...

Naționala României, umilită de echipa Danemarcei cu 39-23, e în grupele principale ale Campionatului Mondial de handbal feminin

Naţionala României a fost umilită de echipa Danemarcei cu scorul de 39-23 (21-10), marţi seara, la Herning (Danemarca), în ultimul său meci din Grupa...

Produse esențiale pentru curățenia de iarnă – descoperă gama completă!

În fiecare an, intrăm în sezonul rece cu promisiunea de a face din locuința noastră un sanctuar confortabil și călduros. Însă, odată cu iarna,...
Ultima oră
Pe aceeași temă