14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalThailanda: Damă de companie declară că deține informații despre rolul Rusiei în...

Thailanda: Damă de companie declară că deține informații despre rolul Rusiei în scrutinul din SUA

Această prostituată de lux care a frecventat elita politică rusă a dat asigurări că are dezvăluiri de făcut cu privire la rolul Moscovei în alegerile prezidenţiale din SUA din 2016, informează AFP, citată de Agerpres.

Anastasia Vaşukevici, manechin mai cunoscut sub pseudonimul Nastia Rîbka, a fost arestată la sfârşitul lui februarie alături de nouă cetăţeni străini care organizau ‘cursuri de formare sexuală’ în staţiunea balneară Pattaya.

Procesul împotriva tinerei femei a atras atenţia, deoarece aceasta era o damă de companie de lux, judecată în Rusia sub acuzaţia că l-a filmat pe Serghei Prihodko, vicepremier rus, pe un iaht al miliardarului Oleg Deripaska. Imaginile video au devenit virale după ce au fost publicate de opozantul rus Aleksei Navalnîi.

Deripaska, care a avut legături cu fostul şef de campanie al lui Donald Trump, Paul Manafort, a negat orice legătură cu Anastasia Vaşukevici şi Aleksandr Kirillov, ‘guru al sexului’ din fruntea grupului de instruire sexuală arestat în Thailanda. Şi acesta este judecat marţi în Pattaya. În total, sunt şapte persoane audiate pe banca acuzaţiilor.

Iniţial, în Thailanda, Anastasiei Vaşukevici şi colegilor săi ‘instructori sexuali’ li se reproşa că lucrează fără permis de muncă, însă acum ei trebuie să răspundă la acuzaţii de ‘prostituţie’ şi ‘organizaţie criminală’.

Tânăra femeie a ţinut recent prima pagină a presei internaţionale după ce a publicat un video pe Instagram în care se oferă să le facă dezvăluiri jurnaliştilor americani. ‘Ei încearcă să ne arunce după gratii… De aceea, sunt gata să vă dezvălui piesele lipsă din puzzle-ul (…) ce vizează alegerile americane’, spune ea în aceste imagini.

Staţiunea Pattaya, aflată la două ore la sud de Bangkok, frecventată de numeroşi turişti ruşi, este cunoscută a fi un centru al prostituţiei şi criminalităţii din Thailanda. Un raport al Programului Naţiunilor Unite privind HIV/SIDA (ONUSIDA) pentru anul 2014 evalua la 140.000 numărul de prostituate din această ţară. Numai în oraşul Pattaya ar exista mai multe zeci de mii, chiar dacă activitatea este una ilegală. Cu toate acestea, Thailanda continuă să-şi manifeste iritarea atunci când este văzută ca un loc de turism sexual.

Oraşul Pattaya a devenit un centru al prostituţiei de lux în urmă cu o jumătate de secol, când militari americani au început să vină aici pentru a încerca să uite de ororile războiului din Vietnam. 

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă