15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternațional"Tesla a intrat în faliment”. Anunţul care a bulversat comunitatea internațională de...

“Tesla a intrat în faliment”. Anunţul care a bulversat comunitatea internațională de afaceri

Gluma a fost privită cu îngrijorare de comunitatea tehnologică globală, în condiţiile în care estimările financiare privind Tesla nu sunt dintre cele mai optimiste, scrie independent.co.uk. Chiar dacă produsele lui Musk au fost lăudate, acesta întâmpină probleme în fabricarea unor maşini fiabile şi specialiştii consideră că antreprenorul ar putea eşua lamentabil, dacă nu creşte producţia.

Musk a premeditat gluma cu anunţul „Ştiri importante în câteva ore…”. Pe de altă parte, el a transmis gluma după momentul de vârf al Zilei Păcălelilor. Chiar şi după fusul său orar din Palo Alto, ora era 3PM.

Elon Musk a glumit şi a anunţat că Tesla a intrat „în faliment”. „În ciuda încercărilor noastre de a strânge bani, inclusiv printr-o vânzare masivă de ouă de Paşte, Tesla a falimentat. Este atât de falimentară, încât nu vă vine să credeţi”.

„Există multe capitole ale falimentului şi Tesla le-a atins pe toate – inclusiv Capitolul 14 şi jumătate (cel mai neplăcut)”, a scris Musk.

„Elon a fost găsit leşinat lângă un Tesla Model 3, înconjurat de sticle de „Teslaquilla”, având lacrimi uscate pe obraji. Aceasta nu este o declaraţie oficială, pentru că…unde ar fi scopul? O lună fericită!”

Chiar dacă gluma ar putea avea rezonanţe în realitate, Musk a precizat că nimic nu este adevărat. Musk şi-a manifestat recent dorinţa de a deschide un site de ştiri, preluând mai mulţi jurnalişti de la alte publicaţii de umor, mai scrie sursa citată.

 

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...
Ultima oră
Pe aceeași temă