Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Submarinul argentinian dispărut acum un an, cu 44 de oameni la bord, a fost găsit în oceanul Atlantic

Submarinul argentinian dispărut acum un an a fost găsit în oceanul Atlantic

Epava submarinului argentinian ARA San Juan, care avea la bord un echipaj format din 44 de membri şi care a dispărut în urmă cu un an, a fost găsită la o adâncime de 800 de metri sub oceanul Atlantic, au informat Fortele Navale din Argentina, relatează site-ul postului BBC.

Share

Romulus Georgescu 0 comentarii

17.11.2018 - 10:54

Potrivit unui mesaj postat de forţele navale argentiniene pe platforma de microblogging online Twitter, ARA San Juan a fost identificat de o companie a Statelor Unite.

Submarinul ARA San Juan a dispărut la aproximativ 430 de kilometri de coasta argentiniană la 15 noiembrie 2017. Submarinul militar argentinian a fost dat dispărut, declanșând o operațiune amplă de localizare a navei, fiind avansată ipoteza unei posibile probleme a sistemului de comunicații al submersibilului. Forţele navale au oprit operaţiunile de căutare şi salvare la două săptămâni după dispariţia submarinului.

 

Comentarii

loading...