Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA vor înfiinţa un centru medical militar în Emiratele Arabe Unite

Statele Unite vor înfiinţa la Abu Dhabi un centru medical militar finanţat de Emiratele Arabe Unite, pentru intervenţiile urgente de care au nevoie militarii din forţele locale şi cei americani din Orientul Mijlociu, informează AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 18.02.2019 - 09:18

Generalul Charles Hooper, directorul Agenţiei de Cooperare pentru Apărare şi Securitate, a declarat că noul centru medical va fi "foarte asemănător cu cel de care dispunem pentru militarii noştri la Landstuhl, în Germania".

Data deschiderii centrului nu a fost încă stabilită. "Suntem într-un stadiu preliminar, dar suntem foarte entuziasmaţi", a spus generalul duminică, la salonul trienal de apărare IDEX din Abu Dhabi.

Emiratele Arabe Unite sunt unul din aliaţii apropiaţi ai SUA în regiune; AFP menţionează că relaţiile bilaterale sunt strânse atât în domeniul economic, cât şi în cel al apărării şi informaţiilor.

Comentarii

loading...