Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA rămân partenerul strategic al Republicii Moldova

Relaţia Republicii Moldova cu SUA este una strategică, iar susţinerea acordată de SUA este foarte valoroasă pentru noi, a declarat joi premierul moldovean Pavel Filip, potrivit portalului Actual.md.

Share

Rl online 0 comentarii

06.12.2018 - 14:37

La rândul său, asistentul adjunct pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat al SUA, George Ken, a subliniat că Statele Unite ale Americii vor susţine Republica Moldova în faţa provocărilor interne şi externe, inclusiv în prevenirea riscurilor de imixtiune din exterior în procesul electoral, în contextul în care la 24 februarie sunt preconizate alegeri parlamentare în Republica Moldova.

El a mai spus că SUA vor sprijini Republica Moldova pentru ca aceasta să devină o ţară de succes, democratică şi prosperă.

În acest context, premierul Pavel Filip a asigurat că guvernul său va depune toate eforturile pentru a asigura un proces electoral democratic, liber şi transparent.

'Suntem o echipă care are capacităţile necesare şi dorinţa de a schimba lucrurile în Republica Moldova', a spus şeful guvernului de la Chişinău.

Comentarii

loading...