Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA: O campanie iniţiată pe Facebook a adunat pentru copiii imigranţilor 7,5 milioane de dolari

O campanie care avea ca scop reunirea familiilor separate la graniţa SUA-Mexic din cauza politicilor de imigraţie impuse de administraţia Trump, a strâns 7,5 milioane de dolari în patru zile, devenind astfel cea mai mare strângere de fonduri din istoria Facebook.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.06.2018 - 09:41

Campania, denumită „Reuneşte un părinte imigrant cu copilul său”, strânge fonduri pentru Centrul pentru Educaţie şi Servicii Legale pentru Refugiaţi, un ONG din Texas care furnizează consiliere juridică pentru imigranţi.

Pagina campaniei a comunicat că toţi banii strânşi se duc către „finanţarea cauţiunilor pentru elibera părinţii pentru a se reuni cu copiii lor” şi pentru a „asigura reprezentare legală pentru fiecare copil din tribunalele pentru imigraţie din Texas”.

Charlotte şi Dave Willner, un cuplu din California care a început campania, au declarat că ţinta iniţială era de 1.500 de dolari, care este cauţiunea minimă pentru azilanţi: „Începem cu 1.500 de dolari şi vedem cât de departe o să ajungem”, au scris ei.

Aceasta este cea mai mare campanie de strângere de fonduri din istoria Facebook iar directorul de comunicare al companiei a confirmat că au existat peste 100.000 de donaţii, cu o medie de 50 de dolari de persoană.

Comentarii

loading...