23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalSUA: Donald Trump şi-a dictat buletinul de sănătate foarte pozitiv în 2015

SUA: Donald Trump şi-a dictat buletinul de sănătate foarte pozitiv în 2015

‘El a dictat întreaga scrisoare. Nu eu am redactat acest buletin’, a declarat la CNN Harold Bornstein. Medicul, care nu a putut fi contactat, a spus acelaşi lucru şi pe canalul NBC. Niciun comentariu nu a putut fi obţinut de la Casa Albă.

În acest certificat, semnat de doctorul Bornstein şi publicat la sfârşitul lunii decembrie de către echipa de campanie a lui Trump, se poate citi că presiunea arterială şi rezultatele analizelor de laborator obţinute de Trump sunt ‘surprinzător de excelente’ şi că ‘forţa şi rezistenţa sa fizică sunt extraordinare’.

‘Dacă va fi ales, Donald Trump va putea spune, fără echivoc, că este persoana cea mai sănătoasă aleasă vreodată la preşedinţia’ SUA, se mai spunea în text.

La postul NBC, medicul a explicat că expresia ‘cea mai sănătoasă’ persoană relevă ‘umorul negru’ al lui Donald Trump.

‘Trump a dictat scrisoarea, i-am spus ce nu poate să facă’, a afirmat Harold Bornstein, care până recent susţinea că a scris acest certificat în grabă, între doi pacienţi.

În acelaşi timp, Bornstein l-a acuzat pe Keith Schiller, o fostă gardă de corp a lui Donald Trump, că i-a căutat prin birou pentru a sustrage dosarul medical al prestigiosului său pacient după ce acesta devenise preşedinte.

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Sarah Sanders, a declarat presei că acest dosar a fost recuperat în cadrul unei ‘proceduri operaţionale normale’.

Cele mai citite

Atenționare Cod galben de vânt puternic în 15 județe din țară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic valabilă vineri, până la ora 18:00, în 15 judeţe, şi o...

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă