11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăInternaționalSUA: Donald Trump, dat în judecată pentru defăimare

SUA: Donald Trump, dat în judecată pentru defăimare

Stormy Daniels, pe numele său real Stephanie Clifford, s-a lansat într-o bătălie judiciară cu Trump odată cu cererea adresată unui judecător din Los Angeles să anuleze un acord de confidenţialitate prin care ea accepta să nu vorbească despre relaţia pe care susţine că a avut-o cu magnatul în 2006-2007.

Plângerea pentru defăimare depusă luni de avocatul Michael Avenatti la tribunalul federal din New York adaugă astfel un nou episod în saga tot mai complexă dintre preşedinte şi presupusa sa amantă.

Într-un interviu televizat de la sfârşitul lunii martie, actriţa a dezvăluit detalii din relaţia sa cu Donald Trump din anii 2006-2007. Ea a mai spus că, în 2011, un necunoscut a ameninţat-o, într-o parcare din Las Vegas, că i-ar putea face rău fiicei sale dacă va vorbi public despre această relaţie.

Stormy Daniels a realizat apoi şi a făcut public un portret robot al necunoscutului, ridiculizat însă de Donald Trump pe Twitter. Preşedintele a susţinut că este vorba despre un desen realizat ”după ani de zile, al unui om care nu există”.

În plângerea depusă luni, actriţa de 39 de ani îl acuză pe preşedintele american de defăimare şi estimează pagubele suferite la ”peste 75.000 de dolari”, luând în calcul cele circa 50 de milioane de persoane care îi urmăresc postările pe Twitter.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă