Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA: Cinci tone de cocaină confiscate de la bordul unui submarin

Un submarin artizanal care transporta peste 5 tone de cocaină a fost interceptat în Oceanul Pacific, în largul coastelor sud-americane, a anunţat garda de coastă americană, transmite joi AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

26.09.2019 - 09:54

Aparatul, un semi-submersibil autopropulsat, cu o lungime de 12 metri, a fost detectat de un avion de supraveghere maritimă şi apoi interceptat în apele internaţionale, la 1 septembrie, cu ajutorul marinei columbiene, precizează comunicatul.

La bordul submarinului au fost găsite în jur de 5,4 tone de cocaină, cu o valoare de peste 165 milioane de dolari pe piaţa neagră.

În cursul operaţiunii au fost arestaţi patru traficanţi de droguri.

După avioane şi ambarcaţiuni rapide, cartelurile sud-americane, mai ales columbiene, utilizează submarine, mai mult sau mai puţin sofisticate, pentru a transporta droguri spre Mexic, apoi spre SUA.

În iulie, paza de coastă americană a anunţat confiscarea a 13 tone de cocaină în cursul mai multor operaţiuni în largul Americii Latine.

Comentarii

loading...