Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SUA cere eliberarea blogger-ul Raef Badaoui din Arabia Saudită

Mike Pence, vicepreședintele Statelor Unite, a cerut Arabiei Saudite să îl elibereze din arest pe blogger-ul Raef Badaoui, ne spune AFP

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

18.07.2019 - 20:59

Adresându-se în cadrul unei conferinţe privind libertatea religioasă, la Washington, Mike Pence l-a menţionat pe Raef Badaoui înscris pe o listă de persoane reţinute în întreaga lume pentru că au vorbit despre religii, în Arabia Saudită, dar şi în Eritreea, Mauritania şi în Pakistan.

"Poporul american este alături de ei şi astăzi Statele Unite ale Americii cer guvernelor din Eritreea, Mauritania, Pakistan şi Arabia Saudită să respecte dreptul de conştiinţă al acestor oameni şi să-i elibereze ", a subliniat vicepreşedintele american.

Comentarii

loading...