25 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalSeth MacFarlane, creatorul serialului animat "Family Guy", va prezenta gala premiilor Oscar...

Seth MacFarlane, creatorul serialului animat „Family Guy”, va prezenta gala premiilor Oscar 2013

Actorul de comedie Seth MacFarlane, creatorul serialului animat „Family Guy”, a fost desemnat prezentatorul principal al galei de decernare a premiilor Oscar din februarie 2013, au anunţat luni reprezentanţii Academiei de Film Americane, citaţi de AFP, scrie Mediafax.

Seth MacFarlane îi urmează astfel actorului Billy Crystal, care a prezentat în februarie prestigioasa gală, pentru a noua oară în carieră, după retragerea lui Eddie Murphy, care a anunţat că renunţă la această onoare, după retragerea din echipa de producţie a show-ului a regizorului Brett Ratner, care a demisionat din cauza unor fraze homofobe.

„Suntem încântaţi că Seth MacFarlane va prezenta Oscarurile. Talentul său de actor corespunde perfect obiectivului nostru de a face ca această gală să fie amuzantă şi proaspătă”, au declarat producătorii galei, Craig Zadan şi Neil Meron.

„Este o onoare imensă”, a comentat la rândul său Seth MacFarlane.

Seth MacFarlane, creatorul îndrăgitului serial de televiziune animat „Family Guy”, în care abundă umorul ireverenţios, a debutat recent ca regizor de lungmetraj, lansând comedia „Ted”, ale cărei personaje principale sunt actorul Mark Wahlberg şi un urs de pluş impertinent.

„Family Guy” este un serial animat american despre o familie ce locuieşte într-o suburbie a oraşului Quahog, Rhode Island – o suburbie ficţională a Rhode Island. Vieţile lor se învârt în jurul obiectelor şi ideilor din „popular culture” încorporată în conversaţii şi evenimente. Serialul fost creat de Seth MacFarlane pentru reţeaua de televiziune Fox, în 1999.

Succesul de care s-a bucurat serialul „Family Guy” l-a determinat pe MacFarlane să lanseze alte două continuări animate ale show-ului, intitulate „The Cleveland Show” şi „American Dad”.

Actorul american este însă şi un muzician foarte talentat. El a susţinut concerte cu casa închisă la prestigioasele Royal Albert Hall din Londra şi la Carnegie Hall din New York şi a primit două nominalizări la premiile Grammy pentru albumul lui de debut din 2011, intitulat „Music Is Better Than Words”.

Cea de-a 85-a gală de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 24 februarie în fostul Kodak Theatre din Los Angeles, denumit în prezent Dolby Theatre, după numele noului sponsor. Nominalizările vor fi anunţate pe 10 ianuarie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă