Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jens Stoltenberg (Foto: NATO)

Secretarul general al NATO critică încălcările drepturilor omului în Belarus

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, critică atitudinea guvernanților din Belarus, unde s-au semnalat "detenții și răpiri" din rândurile reprezentanților Opoziției.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2020 - 00:05

Secretarul general al Alianței Atlantice, Jens Stoltenberg, şi-a declarat "îngrijorarea gravă privind detenţiile arbitrare şi răpirile de persoane din Opoziţie'', consemnate în ultimele săptămâni în fosta republică sovietică Belarus, informează, marți, agențiile de presă occidentale.

Liderul NATO a calificat asemenea incidente drept ''încălcări inacceptabile ale normelor internaţionale''.

Secretarul general al NATO a făcut aceste considerații într-o convorbire telefonică purtată cu miniştrii de externe ai Estoniei, Letoniei şi Poloniei - țări NATO aflate în imediata vecinătate a Republicii Belarus.

Comentarii