31.1 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăInternaționalScurtmetrajul "Mariana", de Cristian Mungiu, la Festivalul Internaţional Tenerife Shorts

Scurtmetrajul „Mariana”, de Cristian Mungiu, la Festivalul Internaţional Tenerife Shorts

Scurtmetrajul „Mariana”, în regia lui Cristian Mungiu, va fi proiectat, pe 8 septembrie, în încheierea primei ediţii a Festivalului Internaţional de Scurtmetraje Tenerife Shorts, eveniment care va avea loc în perioada 5-8 septembrie, informează Institutul Cultural Român din Madrid, transmite Mediafax.

De asemenea, Tenerife Shorts 2013 prezintă, de asemenea, scurtmetrajul „Superman, Spiderman sau Batman”, în regia lui Tudor Giurgiu, câştigător al premiului pentru cel mai bun scurtmetraj european în 2012, acordat de Academia Europeană de Film. Acesta face parte din secţiunea „Academia del Cine Europeo: Short Matters!”, ale cărei proiecţii unice vor avea loc sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 17, duminică, 8 septembrie de la ora 17 şi tot duminică, de la ora 21:30.

În cadrul programului de închidere, vor fi proiectate şi „La cantante”, de Rafael Navarro (Spania, 2012, 22′) şi „Au revoir”, de Toni Barrena (Spania, 2011, 12′). Ulterior, se vor proiecta filmele premiate în cadrul Festivalului de scurtmetraje.

Citeşte şi Filmul „Poziţia copilului”, propunerea României la premiile OSCAR

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă