Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sahar Tabar, o iraniană cu operaţii estetice, a fost arestată pentru blasfemie

Sahar Tabar, o femeie celebră pe Istagram pentru că şi-a modificat drastic felul în care arată prin chirurgie estetică, a fost arestată în Iran şi acuzată de blasfemie.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

Actualizat: 06.10.2019 - 22:45

Femeia este cunoscută pe Instagram sub numele de Sahar Tabar. Ea a fost încarcerată la ordinul unui tribunal din Teheran însărcinat cu judecarea "faptelor ilegale culturale şi a corupţiei morale şi sociale".

Sahar Tabar se confruntă cu acuzaţii precum blasfemie, incitare la violenţă, obţinere de venituri prin mijloace necorespunzătoare şi incitarea tinerilor la corupţie, a adăugat Tasnim.

Tabar a obţinut notorietate anul trecut după ce a postat pe Instagram o serie de imagini care o aratau după operaţii de chirurgie estetică. Aproximativ 26.800 de persoane sunt abonate la contul său.

Imaginile publicate pe reţeaua de socializare au fost retuşate puternic pentru a o face să arate că starul hollywoodian Angelina Jolie.

În mai multe imagini, ea apare cu faţa extrem de emaciată, cu buze cărnoase şi cu nasul tras în sus. În altele, ea poartă un hijab are îi dezvăluie uşor părul şi are un pansament pe nas, pe care multă lume îl afişează la Teheran, unde rinoplastia este răspândită.

În fiecare an, zeci de mii de operaţii de chirurgie estetică sunt efectuate în Iran. Instagram este singura reţea socială populară accesibilă în Iran, spre deosebire de Facebook, Twitter şi Telegram, oficial interzise, explică Agerpres.

Comentarii