Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Sirhan Sirhan în anul 1969 (Foto: California Department of Corrections)

S-a încercat uciderea în închisoare a lui Sirhan Sirhan, asasinul lui Robert Kennedy

Sirhan Sirhan, condamnat la închsioare pe viață pentru uciderea lui Robert Kennedy, a fost ținta unei tentative de asasinat într-o închisoare din SUA, informează presa internațională.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 01.09.2019 - 17:06

Cetățeanul iordanian de origine palestiniană Sirhan Sirhan (acum în vârstă de 75 de ani) a fost găsit vinovat de uciderea lui Robert Kennedy, la data de 5 iunie 1968, la Los Angeles.

Sirhan Sirhan a fost condamnat inițial la moarte, în anul 1969, iar ulterior pedeapsa i-a fost modificată în închisoare pe viață. Din acel moment, Sirhan este ținut în detenție în SUA.

Potrivit presei internaționale, Sirhan este acum în "stare stabilă", după a fost înjunghiat, vineri, în închisoarea sa din apropierea orașului San Diego (California), de un alt deținut.

Incidentul din închisoare s-a produs vineri după-amiază. Atacatorul a fost identificat și este ținut acum separat de ceilalți deținuți.

Comentarii