Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rwanda: Primi refugiaţi africani din centrele de detenţie din Libia

Refugiaţi africani din centrele de detenţie în Libia vor fi evacuaţi în Rwanda, în baza unui acord încheiat cu autorităţile de la Kigali şi cu Uniunea Africană, ne spune Reuters

Share

Rl online 0 comentarii

10.09.2019 - 19:57

Un prim grup de 500 de refugiaţi din Cornul Africii vor fi evacuaţi în săptămânile următoare, a declarat purtătorul de cuvânt al agenţiei ONU, Babar Baloch, calificând această operaţiune drept 'un colac de salvare'. Noul 'mecanism de tranzit' va fi finanţat parţial de Uniunea Europeană, a precizat Baloch într-un briefing de presă la sediul ONU din Geneva. Numărul total al refugiaţilor din aceste centre este estimat la 4.700.

Comentarii