Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rusia raportează o creştere zilnică record a cazurilor de coronavirus

Rusia a raportat o creştere zilnică record a numărului de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, la o zi după ce prim-ministrul Mihail Mişustin a anunţat că a fost diagnosticat cu COVID-19 şi a intrat în izolare.

Share

Florin Budescu 0 comentarii

02.05.2020 - 09:43

Bilanţul îmbolnăvirilor a crescut cu 7.933 de noi cazuri şi a ajuns la 114.431, potrivit datelor furnizate vineri de centrul rus de răspuns la criza noului coronavirus.

În ultimele 24 de ore au murit 96 de persoane diagnosticate cu COVID-19, ceea ce face ca bilanţul total al deceselor să fie de 1.169.

Vineri, un alt membru al guvernului rus, ministrul construcţiilor Vladimir Yakuşev, a anunţat că a fost diagnosticat cu noul coronavirus şi că va fi tratat la spital. Dmitri Volkov, unul din adjuncţii săi, a fost şi el testat pozitiv.

Răspândirea epidemiei de COVID-19 în Rusia a fost mai lentă decât în multe alte ţări. Însă cazurile de îmbolnăvire au început să se înmulţească brusc în luna aprilie.

Rusia, ţara cu cel mai întins teritoriu de pe glob, a început să aplice măsuri restrictive la sfârşitul lunii martie, când preşedintele Putin a anunţat închiderea majorităţii spaţiilor publice pentru a limita extinderea epidemiei.

Comentarii