Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rusia: Incident la o centrală nucleară

A avut loc un incident la o centrală nucleară din regiunea Tver, în Rusia, care a dus la închiderea de urgență a 3 din cele 4 reactoare. Se pare că totul a pornit de la scurtcircuitul unui transformator, ne informează RT.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 19.07.2019 - 17:23

Centrala nucleară Kalinin, situată la 217 kilometri nord-vest de Moscova, în regiunea Tver, a raportat defecțiunea joi dimineață, anunţă observator.tv. 

Un scurtcircuit la un transformator a dus la închiderea totală a două unități și închiderea parțială a celei de-a treia. Doar o singură unitate, cea de-a patra, a rămas funcțională.

 Echipele de intervenție au fost trimise să remedieze defecțiunea. ”Nivelul de radiații la stație și în teritoriul din vecinătate rămâne neschimbat și este la cote normale”, au transmis oficialii ruși.

Comentarii

loading...