Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

R.Moldova: Dodon îi cheamă pe moldoveni la un marş paşnic, duminică

Preşedintele Republicii Mpoldova Igor Dodon îi cheamă pe moldoveni la un marş paşnic duminică, reper fiind clădirea Parlamentului.

Share

Rl online 0 comentarii

13.06.2019 - 13:02

”În urma consultărilor cu conducătorii celor două forţe parlamentare care au format majoritatea – PSRM şi ACUM, am decis să chemăm poporul Republicii Moldova la un marş paşnic pentru susţinerea puterii legitime a ţării – a Preşedintelui, majorităţii parlamentare şi a Guvernului Maiei Sandu. Evenimentul va avea loc pe data de 16 iunie, ora 11:00, în faţa Parlamentului”, anunţă Dodon pe Facebook.

El reia îndemnul către toţi angajaţii instituţiilor de stat şi ai organelor de forţă să declare public susţinere puterii legitime şi să nu le fie frică de presiuni din partea regimului vechi care nu doreşte să devină opoziţie.

”Vă asigur că nimeni din angajaţi nu va fi sancţionat doar pentru faptul că Partidul Democrat i-a obligat să adere la această formaţiune”, spune Igor Dodon.

Totodată, el se adresează şi Partidului Democrat cu ”un apel de a asigura transmiterea paşnică a puterii către noul Guvern şi să revină în Parlament în calitate de opoziţie”.

”Ţin să menţionez că tot mai mulţi cetăţeni ai Republicii Moldova, reprezentanţi ai diasporei şi parteneri externi au exprimat susţinere puterii noi legitime”, spune Dodon.

Comentarii

loading...