Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Revelionul a început. Cine a intrat deja în Noul An

Unii locuitori ai planetei au intrat deja în 2018. Rezidenții unui mic paradis exotic din Oceanul Pacific au ciocnit deja cupele de șampanie. Aceștia au fost urmați la scurt timp de vecinii de pe continentul aflat la antipozi.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 31.12.2017 - 12:10

Primii care intră în 2018 sunt locuitorii arhipelagului Kiribati, din oceanul Pacific. Sunt aproximativ 100.000 de oameni pe cele 34 de insule vulcanice sau de corali, răspândite pe o suprafaţă de peste 800 de kilometri pătraţi. Se întâmplă la ora 12, ora României.

Urmează Auckland, Noua Zeelandă, la ora 12.55, ora României. Aici, în Auckland, cel mai mare oraş al ţării, artificiile sunt lansate de pe Sky Tower, cel mai înalt zgârie-nori din emisfera sudică, care măsoară nu mai puţin de 328 de metri. Mii de oameni sunt așteptați să asiste la spectacolul pirotehnic de pe ţărm, dar şi de pe iahturile şi bărcile ancorate în rada portului din Auckland, anunță virginradio.ro.

Apoi, în funcţie de fusul orar, vin australienii, japonezii, chinezii şi europenii.

Unii se grăbesc să treacă în noul an și, ce-i drept, să aibă ceasurile sincronizate cu alții cu care au afaceri curente. De exemplu, din 2011, locuitorii din Samoa și Tokelau, care de obicei sărbătoreau ultimii de pe glob intrarea în Noul An, sunt acum printre primii. Acest lucru a fost posibil pentru că au trecut pe un alt fus orar astfel încât să se alinieze partenerilor de comerț principali, Australia și Noua Zeelanda.

Virgin Radio Romania dă startul petrecerii de Revelion 2018 de la ora 18:00. Tune in și bucură-te de cele mai tari mixuri pentru petrecerea care te ajută să începi cel mai tare an al tău de până acum.

Comentarii