Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regatul Unit ar putea lansa drone în Golful Persic

Regatul Unit ia în considerare desfăşurarea de drone în Golful Persic susţine Sky News într-un material preluat de Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.09.2019 - 18:55

Royal Air Force, aviaţia militară britanică, dispune în Kuweit de mai multe avioane fără pilot Reaper, care efectuează misiuni în spaţiul aerian al Irakului şi Siriei. Acestea ar putea îndeplini alte misiuni, dacă se decide desfăşurarea în Golf, arată Sky News.

Dronele ar contribui la supravegherea aeriană, în timp ce navele militare britanice continuă escortarea petrolierelor sub pavilionul Regatului Unit prin Strâmtoarea Ormuz.

Vineri, Londra a cerut sprijin mai larg pentru respingerea ameninţărilor la adresa navigaţiei în Golful Persic, unde Iranul a sechestrat în iulie un petrolier sub pavilion britanic.

Comentarii

loading...