1.1 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeInternaționalReduceri de preţ pentru biletele de la „Alternative Summer Day”

Reduceri de preţ pentru biletele de la „Alternative Summer Day”

În perioada 2-5 iunie, biletele la „Alternative Summer Day” sunt mai ieftine, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.
 Deftones au inclus în turneul lor european şi România şi vor concerta pe 13 august, la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul va avea loc în cadrul manifestărilor “Alternative Summer Day”.
 
 În perioada 2-5 iunie, fanii trupei Deftones au ocazia să cumpere bilete mai ieftine cu 15%.
 
 De la 1 iunie, preţul unul bilet s-a majorat la 90 de lei, însă cu această reducere, cumpărătorul plăteşte doar 76.5 lei. 
 
Această promoţie este valabilă doar în perioada 2-5 iunie (de joi până duminică) şi este disponibilă doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center şi online pe www.biletoo.ro.  
 
Preţurile biletelor sunt următoarele: 
 – 70 lei – preţ promoţional, pentru biletele cumpărate în perioada 29 martie – 31 mai 
 – 90 lei –  preţ întreg, pentru biletele cumpărate în perioada 1 iunie – 13 august (cu reducerea de 15%, cumpărătorul plăteşte doar 76.5 lei, numai în perioada 2-5 iunie!)
 
 Evenimentul este produs de Alternative Music Experience, o colaborare dintre Bring The Noise şi King Size Production.
  

Cele mai citite

Un autoturism cu patru tineri a căzut în apele unui râu din Argeș

Un autoturism în care se aflau patru tineri a căzut, sâmbătă, în apele unui râu, în municipiul Câmpulung, din județul Argeș, potrivit agerpres.ro. Potrivit Inspectoratului...

Când vor circula trenurile din România cu 160 km/h?

Viteza medie cu care un tren de călători circulă la ora actuală în România este de 44 km/h. Comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean a...
00:00:27

Ministrul de externe turc: SUA sunt „singure” în vetoul de încetare a focului în Gaza

Ministrul turc de externe Hakan Fidan a declarat vineri (8 decembrie) că reprezentanții Ligii Arabe și ai Organizației Cooperării Islamice i-au spus secretarului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă